restauratiesVakkundige restauraties

U kunt bij ons o.a. terecht voor een complete restauratie van uw oldtimer. Maar ook voor een deel restauratie, zoals bv alleen het plaatwerk, behoort ook tot de mogelijkheden. Bij elke restauratie wordt er gewerkt met oog voor detail en originaliteit.

Bij een restauratie besteden wij zo min mogelijk werk uit. Wij hebben een grote ervaring met het restaureren van Triumph TR, maar ook andere Engelse sportwagens, waarbij u kunt denken aan MG of Jaguar Jensen Lotus Austin Healey, zijn bij ons van harte welkom.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in Austin Healey resaturatie's en chassis reparatie's, met behulp van ons celette mallen systeem kunnen wij elke auto volgens fabrieks maten repareren zoals Austin Healy, Jaguar E Type en de Triumph Tr4a t/m Tr6.

Onderhoud

Het onderhouden van uw klassieker is van groot belang, niet alleen de jaarlijkse APK maar ook bijvoorbeeld motorrevisie, versnellingsbak - overdrive revisie, differentieel, remrevisie, bekleding herstellen of vernieuwen, elektra, schade’s. Dit alles doen wij met oog voor detail en originaliteit zodat uw klassieker altijd in goede conditie blijft.

 

Bekijk foto album